utorok, 8 apríla, 2025
ÚvodVarte s eRZetkom a Jankom HraškomBravčové rebierka na mede

Bravčové rebierka na mede

500 g bravčové rebierko v celku, 2 p. l. med, 1 p. l. kečup, 1 p. l. sójová omáčka, 1 p. l. olej, 2 č. l. kremžská horčica, 3 strúčiky cesnaku, soľ

3 zemiaky, stredná cibuľa

Do misky si dáme med, kečup a sójovú omáčku. Zmiešame a pridáme horčicu a olej. Potom pridáme prelisovaný cesnak. Do tejto marinády dáme rebierka aspoň na dve hodiny.

Na pekáč dáme na mesiačiky nakrájanú cibuľu a na osminky nakrájané zemiaky, na to rebierko so zárezmi na mäkkej časti. Pečieme až ide mäso od kosti.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno

This site is protected by wp-copyrightpro.com