Kakaový korpus: 4 vajcia, 120 g kryštálového cukru, 20 ml oleja, 20 g kakaa, 115 g hladkej múky, tuk na vymazanie formy, hladká múka na vysypanie formy
100 ml kávy
Kokosová plnka: 500 ml plnotučného mlieka, 50 g kryštálového cukru, 45 g pšeničnej krupice, 40 g bielej čokolády, 100 g strúhaného kokosu
Čokoládová poleva: 100 g horkej čokolády, Cera
Tortová forma 24 x 7 cm
Kakaový korpus: Z bielkov som vyšľahal sneh.
Vymiešal som žĺtky, cukor a olej do peny. Pridal kakao a hladkú múku. Poriadne vyšľahal. Jemne som vmiešal sneh, aby som ho nerozbil. Tortovú formu som vymastil a vysypal. Vlial som cesto, vložil do rúry vyhriatej na 170 °C a piekol asi 20 minút. Následne dopiekol pri 150 °C ďalších 15 minút.
Kokosová plnka: Do hrnca som nalial mlieko, pridal kryštálový cukor a krupicu. Miešal na miernom ohni kým krupica zhustla. Zamiešal som bielu čokoládu a nakoniec strúhaný kokos. Upečený korpus som polial kávou, na to som dal kokosovou plnkou a dopiekol pri 150 °C asi 5 minút.
Čokoládová poleva: Vo vodnom kúpeli som rozpustil Ceru a horkú čokoládu a nalial na kokosovú plnku.