nedeľa, 6 októbra, 2024
ÚvodVarte s eRZetkom a Jankom HraškomOstro-sladké kuracie soté

Ostro-sladké kuracie soté

Masť, 1 cibuľa, strúčik cesnaku, soľ, mleté biele korenie, 300 g kuracie prsia, 1 k. l. kukuričného škrobu Gustin, 1 k. l. trstinový cukor, 1 k. l. med, 1 p. l. sójová omáčka, 1 kus červená paprika, 1 kus čili paprička, Vinická polievková zmes

Nakrájal som cibuľu a cesnak na drobno. Osmažil na masti. Vložil kuracie prsia nakrájané na kocky premiešané Gustinom a sójovou omáčkou, nechal zatiahnuť, pridal med, trstinový cukor a nechal skaramelizovať, podusil.

Papriku som nakrájal na kúsky rovnako veľké ako kura. Čili papričku nasekal na drobno. Dusil.

Pridal som Vinickú polievkovú zmes a dodusil do mäkka.

Podával som s kari ryžou.

Dobrú chuť praje eRZetko

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno

This site is protected by wp-copyrightpro.com