utorok, 3 decembra, 2024
ÚvodVarte s eRZetkom a Jankom HraškomChilli Con Carne po Jarovský

Chilli Con Carne po Jarovský

1 p. l. masti, 1 červená cibuľa nakrájaná na drobno, soľ, 2 červené papriky nakrájané na kolieska, chilli (mleté, čerstvé, sušené alebo chilli omáčka), 1 p. l. mletá rasca, 1 p. l. mletá sladká červená paprika, 500 g mleté hovädzie, 500 ml paradajkové pyré, 1 kocka bujónu, 410 g konzerva červenej fazule.

Príloha: ryža.

Cibuľu som urestoval na masti a soli. Pridal som nakrájanú papriku a urestoval 3 – 4 minúty. Pridal som chilli, rascu, mletú papriku, a minútku urestoval. Pridal mleté mäso a restoval dokedy nezhnedlo. Pridal pyré, kocku bujónu a nechal podusiť asi 30 minút. Na záver som pridal fazuľu a podusil ešte 10 minút. Je možné jemne podliať horúcou vodou

Urobil som si k tomu ryžu.

Dobrú chuť praje eRZetko

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno

This site is protected by wp-copyrightpro.com