1 p. l. masti, 1 červená cibuľa nakrájaná na drobno, soľ, 2 červené papriky nakrájané na kolieska, chilli (mleté, čerstvé, sušené alebo chilli omáčka), 1 p. l. mletá rasca, 1 p. l. mletá sladká červená paprika, 500 g mleté hovädzie, 500 ml paradajkové pyré, 1 kocka bujónu, 410 g konzerva červenej fazule.
Príloha: ryža.
Cibuľu som urestoval na masti a soli. Pridal som nakrájanú papriku a urestoval 3 – 4 minúty. Pridal som chilli, rascu, mletú papriku, a minútku urestoval. Pridal mleté mäso a restoval dokedy nezhnedlo. Pridal pyré, kocku bujónu a nechal podusiť asi 30 minút. Na záver som pridal fazuľu a podusil ešte 10 minút. Je možné jemne podliať horúcou vodou
Urobil som si k tomu ryžu.
Dobrú chuť praje eRZetko