Kakaové cesto: 150 g polohrubej múky, 50 g práškového cukru, 50 g masla, 1 lyžica kakaa, 1 vajce, 1 lyžička kypriaceho prášku, 1 – 2 lyžice mlieka
Pudingová plnka: 500 ml mlieka, 55 g jahodového pudingu, 50 g kryštálového cukru, 2 ks vanilínového cukru, 400 g tučného tvarohu
Biele cesto: 2 vajcia, 120 g práškového cukru, 1 lyžica oleja, 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva, 4 lyžice polohrubej múky
Z múky, práškového cukru, masla, kakaa, kypriaceho prášku a mlieka vypracujeme cesto. Rozvaľkané cesto dáme na vymastený, múkou vysypaný plech s rozmermi 23 x 33 cm (môj výmysel: na pečiaci papier som nakreslil vnútorný rozmer plechu. Na to som rozvaľkal cesto a toto vložil aj s papierom na spodok plechu).
Z mlieka, jahodového pudingu, a kryštálového cukru uvaríme puding (moje: puding som prikryl potravinárkou fóliou, aby sa nevytvorila na vrchu koža počas spracovania tvarohu.).
Tvaroh (ja som objavil v Lidli Tvaroh tučný vo vaničke. Je bezhrudkový.) vymiešaný s vanilínovým cukrom pridáme do teplého pudingu a plnku rovnomerne rozotrieme na kakaové cesto.
Celé vajcia vyšľaháme s práškovým cukrom, pridáme olej a múku zmiešanú s kypriacim práškom.
Biele cesto rozotrieme na plnku v plechu a koláč vložíme do vyhriatej rúry piecť (180 °C, cca 25 min). Necháme vychladiť, aby stuhol puding a aby sa to dalo krájať.