sobota, 23 novembra, 2024

Hrianky podľa Jituš

Kuracie mäso (prsia), cibuľa, masť, soľ, kečup, kryštálový cukor, mleté čierne korenie, chlieb, rajčina, žltá a červená paprika, cesnak, čili omáčka, tvrdý syr.

Cibuľu nakrájame na drobno, rozotrený cesnak, osolíme a na masti usmažíme do sklovita. Pridáme na malé kocky nakrájané kuracie mäso, pridáme k cibuli, cesnaku a necháme zatiahnuť. Pridáme nadrobno nakrájanú papriku (našiel som v LIDL-i také malé červené a žlté balené papričky, mne stačili dve žlté a jedna červená pretože aj rajčina je červená) a rajčinu. Nechal všetko podusiť takmer do mäkka. Dochutil cukrom, kečupom, čili omáčkou poprípade soľou, korením a dodusil.

Na masti som urobil hrianky, potrel cesnakom, na tom som dal zmes a posypal postrúhaným syrom

eRZetko praje dobrú chuť.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

This site is protected by wp-copyrightpro.com