10 rožkov, 5 vajec, 1 pár klobásky, kúsok slaninky alebo iného údeného (ja som použil Domáci údený bok bez kostí), 2 cibule – biela a červená, lahôdková cibuľka, petržlenová vňatka, majoránka, cesnak, mlieko (podľa potreby aby sa rožky nasiakli), soľ korenie.
Slaninku som nakrájal na kocky a usmažil. Postupne som pridával nasekanú cibuľu, na polkolieska nakrájanú klobásku a nechal usmažiť. Nakrájal som na kocky kožky (koliesko na štyri), prisypal nakrájanú lahôdkovú cibuľku, nasekanú petržlenovú vňatku petržlenovú vňaťku, pretlačený cesnak a majoránku. Do toho som dal klobáskovo-slaninkovo-cibuľovú zmes a všetko poriadne premiešal. Pridal som vajíčka a mlieko podľa potreby aby sa rožky nasiakli. Pridal som soľ, korenie, dal som do do bábovkovej formy vymastenej a vysypanej strúhankou, nechal chvíľu postáť pokiaľ sa trúba nerozohriala na 180 °C a piekol 45 minút.