Bravčové rezne s kuracou pečeňou

196

Nie sú rezne ako rezne…

Prísady: 600 g bravčového stehna, 200 g kuracej pečene, 20 g hladkej múky, 1 dcl zeleninového vývaru, grilovacie korenie, vegeta, mleté čierne korenie, soľ, olej.

Príprava: Kuraciu pečeň umyjeme, pokrájame na rezance, podusíme na oleji a okoreníme. Osolíme až vtedy, keď je hotová. Bravčové mäso naklepeme, osolíme a posypeme vegetou. Na polovicu rezňa dáme podusenú pečeň, preložíme, okraje sklepeme a upevníme špáradlami. Rezne poprášime múkou, poukladáme do vymasteného pekáča, podlejeme vývarom a dusíme v rúre prikryté alobalom. Ku koncu pečenia alobal odložíme, mäso posypeme grilovacím korením a dopečieme do červena. A k tomu zemiaky a dobrú chuť!