Cesto: 170 g masla, 170 g práškového cukru, 6 žĺtkov, kôra z 1 citróna, šťava z 1 citróna, 170 g polohrubej múky, prášok do pečiva, 280 g čučoriedok, 200 g čučoriedkového džemu
Sneh: 6 bielkov, 170 g kryštálového cukru, 180 g strúhaného kokosu
Maslo na vymazanie formy, polohrubá múka na vysypanie formy
Plech s rozmermi 22 x 30 cm.
Plech som vymazal maslom a vysypal múkou. Maslo som vyšľahal s cukrom do peny a postupne primiešaval žĺtky. Pridal som citrónovú kôru, šťavu, múku s práškom do pečiva. Cesto som natrel na dno plechu. Do cesta som povtláčal čučoriedky a naniesol vrstvu džemu. Na to som dal kokosový sneh. Vyšľahal som bielky a cukor, do ktorého som ručne zapracoval kokos.
Koláč som piekol v rúre vyhriatej na 170 °C približne 45 – 60 minút. Po upečení som ho nakrájal na rezy.