sobota, 27 apríla, 2024

Hungarian krkovička

Dva plátky bravčovej krkovičky, 2 p. l. oleja, 2 p. l. sójovej omáčky, 5 p. l. ostrého kečupu, 4 strúčky cesnaku, 5 ml. vody, mletá sladká paprika, mleté čierne korenie, veľká cibuľa, ½ č. l. soli, dva zemiaky.

Na plech 24 x 20 cm som dal olej, sójovú omáčku, vodu, ostrý kečup, roztlačený cesnak, vodu, papriku, korenie, veľkú cibuľu pokrájanú na mesiačiky a soli. Všetko som zmiešal.

Bravčovú krkovičku som jemne naklepal a osolil. Vložil do marinády a premiešal. Na vrch som dal zemiaky nakrájané na plátky.

Piekol som 45 minút na 180 °C prikryté, potom som to odokryl, otočil mäso a ešte som to piekol 45 min., ale pozor to už do mäkka. Možno viac, možno menej.

eRZetko Vám praje dobrú chuť.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno