sobota, 14 decembra, 2024

Bryndzové posúchy

Z múky, droždia, zo soli, žĺtkov a z mlieka pripravíme cesto, ktoré necháme…

Prísady: 250 g polohrubej múky, 20 g droždia, 2 žĺtky, mlieko, tuk na vymastenie plechu a soľ

Plnka: 250 g bryndze, žĺtok, 100 ml smotany, soľ, 40 g masla, kôpor posekaný na drobno

Čas prípravy: 30 min.

Príprava: Z múky, droždia, zo soli, žĺtkov a z mlieka pripravíme cesto, ktoré necháme vykysnúť. Vykysnuté cesto roztiahneme na vymastený plech, potrieme plnkou a upečieme.

Plnka:  všetky suroviny vymiešame do peny.

Zdroj: Bryndzové posúchy

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno

This site is protected by wp-copyrightpro.com