utorok, 25 júna, 2024

Katovo šľahnutie

500 g bravčového stehna alebo pliecka, 2 lyžice masti, soľ, čierne korenie, jedna kapia, 1 a pol väčšej cibule, 3 strúčiky cesnaku, čili papričky, 3 lyžice pikantného kečupu, 1 lyžica dijonskej horčice.

Na masti som sprudka opiekol na rezance bravčové mäso, aby sa zatiahlo. Osolil, okorenil a dusil pokiaľ bolo mäso takmer na mäkko. Mäso som vybral a držal v teple v rúre. Na výpeku som usmažil na mesiačiky nakrájanú cibuľu a na plátky cesnak. Pridal na kocky kapiu, čili papričky, podusil, pridal mäso, dodusil do mäkka. Dochutil kečupom, dijonskou horčicou.

Podávame hranolčekmi.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno

This site is protected by wp-copyrightpro.com